Ege Postası
Geri

Elazığspor, kendi sahasında Sivasspor'a 4-2 mağlup oldu

Spor Toto Süper Lig'in 6. hastasında Elazığspor kendi evinde ağırladığı Sivasspor'a 4-2 mağlup oldu. Konuk ekip ilk yarıyı 2-0 önde kapatırken Elazığspor ikinci yarıda 2 gol bulup beraberliği yakalasa da mağlup olmaktan kurtulamadı.Maç...
Elazığspor, kendi sahasında Sivasspor'a 4-2 mağlup oldu
Haberler / Spor
29 Eylül 2013 Pazar 20:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Spor Toto Süper Lig'in 6. hastasında Elazığspor kendi evinde ağırladığı Sivasspor'a 4-2 mağlup oldu. Konuk ekip ilk yarıyı 2-0 önde kapatırken Elazığspor ikinci yarıda 2 gol bulup beraberliği yakalasa da mağlup olmaktan kurtulamadı.

Maç sonu basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Elazığspor Teknik Direktörü Trond Sollied, "Çok dramatik bir oyundu. İlk yarıda kötü başladık. Fenerbahçe maçı gibi olacağını düşünmüştüm. Devre arasında çocuklara oyunu çevirebileceklerini belirttim. İyi fırsatlar yarattık tabi. İkinci yarı 2-2 beraberliğin devamı gelseydi kazanarak ayrılabilirdik. 2-1 olduktan sonra nefes aldık, 2-2 oldu. Sivas oyuncusunu kaybetti bize karşı 10 kişi oynadı." dedi.

Elazığsporlu forvet oyuncusu Luke Moore ise "Bu iki maçta hayal kırıklığı oldu. Özellikle içerideki maçta 4 gol yedik. Dersler çıkarmamız lazım ve idmanlarda iyi hazırlanıp önümüzde ki maçlarda kazanmaya çalışacağız" diye konuştu.

Elazığsporlu orta saha oyuncusu Vitolo da "İlk yirmi dakikada 2 gol yedik bu bizi hayal kırıklığa uğrattı. Bu maçta öğrendiğimiz bazı şeyler ve bazı şeylerin değişmesi lazım bunu öğrendik. İyi çalışmamız lazım. Konsantre olmamız lazım. Önümüzdeki maçlarda daha iyi olmak için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Sivasspor Yardımcı Antrenörü Cesar Domingo Mendiondo Lopez ise maç sonu yaptığı açıklamada, "Her iki tarafında kazanabileceği zorlu bir karşılaşma oldu. İki tarafta çok iyi mücadele etti, fakat 10 kişi kaldıktan sonra mücadelemizi bırakmadık. Bu şekilde de maçı kazandık" ifadelerini kullandı.

Sivassporlu Ziya Erdal da "Kendi sahamızda Kasımpaşa'ya kaybettikten sonra Elazığ ile zor bir maç olacağını biliyorduk. Gerçekten mutluyuz. Elazığ bu sene iyi bir takım. İçeride iyi oynuyorlar. Bizde iyiyiz. Deplasmanda galibiyetle döndüğümüz için mutluyuz" diye konuştu.




YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası