Ege Postası
Geri

Elektrik akımına kapılan işçi öldü

İzmir’in Gaziemir ilçesinde, bir firmada işçi olarak çalışan Recep Karaoğlan (43), hilti ile beton kırdığı sırada toprak altında bulunan elektrik kablosundan geçen elektriğin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olay, saat 14.45 sıralarında...
Elektrik akımına kapılan işçi öldü
Haberler / Güncel
2 Mayıs 2013 Perşembe 21:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir’in Gaziemir ilçesinde, bir firmada işçi olarak çalışan Recep Karaoğlan (43), hilti ile beton kırdığı sırada toprak altında bulunan elektrik kablosundan geçen elektriğin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Olay, saat 14.45 sıralarında Zafer Mahallesi 800 sokak üzerinde bulunan özel bir beton firmasında meydana geldi.

İddialara göre firmada işçi olarak çalışan Recep Karaoğlan, hilti ile betonu kırmaya başladı. Bu sırada yer altından geçen elektrik kablolarında kaçak meydana geldi. Karaoğlan, elektrik akımına kapılarak ağır yaralandı. Çevrede bulunan mesai arkadaşları durumu hemen 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri, vücudunda ciddi yanıklar oluşan Karaoğlan’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Karaoğlan’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası