Ege Postası
Geri

Eleştirilerin hedefindeki Başak sessizliğini Egepostası’na bozdu

CHP Konak İlçe eski Başkanı Şakir Başak son günlerde medyada geniş yer bulan ve hem partilileri hem de kamuoyu tarafından eleştirilen "Atatürk'ün vücut bulmuş haliyim" sözlerine açıklama getirdi. 
Eleştirilerin hedefindeki Başak sessizliğini Egepostası’na bozdu
Haberler / Yerel Politika
11 Nisan 2018 Çarşamba 16:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİT UMUTOĞULLARI/EGEPOSTASI - CHP Konak İlçe eski Başkanı Şakir Başak'ın bir açıklamasında "Atatürk’ün vücut bulmuş haliyim" tartışmaları beraberinde getirdi. CHP İzmir İl Örgütü’nden gelen tapkiler üzerine Egepostası’na açıklama yapan Başak, tartışmaların gereksiz ve boş olduğunu ifade etti.

Başak sözlerini şöyle sürdürdü; 

"Bu konuyla ilgili bir tepki geldiğini sanmıyorum. İl yönetimindeki arkadaşlarımız AKP ile mücadele etmemiz gerektiği bilinciyle hareket içerisinde olmalı. Bunlar gereksiz tartışmalar. Benim ne dediğimi herkes biliyor zaten. Bunu herkes anlamış. Bununla ilgili polimiğe girmem. Herkes herkesi tanıyor. Bunun üzerine kalkıp konuşmayı bile gereksiz buluyorum. Kim ne yapıyor, ne mücadele ediyor, benim burada tek hedefim var 2019. 2019’da da Mustafa Kemal anlayışının hayat bulması için sokaklara inilmesi noktasında mücadelem var."

NE KONUŞURUM NE CEVAP VERİRİM!

Başak, "Ben bu AKP yönetimini al aşağı etmek için bir dava adamlığı yapıyorum, yapmaya çalışıyorum. Herkesinde bu noktada olması gerekiyor. Onun için bunlara cevap vermem. Gereksiz polemikler ve bireysel tartışmalar bunlar. Bunlar boş. Bizim yapmamız gereken kol kola girip bu tartışmalarla enerjimizi tüketmeden AKP’ye karşı 2019’da nasıl mücadele edeceğiz. El ele, kol kola bu mücadeleyi vereceğiz. Herkes ne olduğunu biliyor. Benim sosyal medya hesabımdaki profilimde bir resim var ona baktığınızda her şey açık ve net dolayısıyla bu polemiklere girmem. Ben ve bizim gibi CHP’lilerin tümü bugünkü iktidara yönelik beraber heraket etme gibi bir sorumluluğumuz var. Bunlar boş, bunlarla ilgili ne konuşacak bir şey var ne de bunlara cevap veririm. Gereksiz bunlarla ilgili zaman ayırmayı, enerji tüketmeyi doğru bulmuyorum. O açıdan kim ne dediyse saygı duyuyorum. 20 yıldır partinin içinde nasıl bir yol izlediğim ortada, nasıl bir duruş sergilediğimde ortada, yaptıklarım da ortada. Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Dolayısıyla herkes dönüp kendisine bir baksın. Biz burada bir vucüt olmalıyız. CHP’li olarak ben bütün arkadaşlarıma, bu mesajı veriyorum. Bunları bırakalım, bunlar gereksiz tartışmalar, bireysel tartışmalar. Bu tartışmalar içerisinde asla yer almayacağım" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası