İktidar kanadı uzun süredir emeklilere ilişkin düzenleme yapılacağının mesajını veriyor. Emekliler düzenlemenin içeriğini merak ederken AK Parti kaynakları Meclis'e geleceği tarihi açıkladı.
Habertürk'te yer alan habere göre AK Partti kaynakları, emekli maaşı düzenlemesinin bütçe görüşmeleri bitince gündeme geleceğini belirtti.
AK Parti lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan geçen hafta "Emeklilerimizin durumunu iyileştireceğiz" demişti.
Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan ise dün düzenlemeye ilişkin bazı detaylar vermişti.
Işıkhan, "Emeklilerimizin yaşadığı ekonomik koşulların farkındayız ve refah seviyelerini yükseltmeye yönelik çalışmalarımızı, kararlılıkla sürdürüyoruz. Bu kapsamda, 2027 yılı Ocak ayından itibaren geçerli olması hedeflenen, mevcut yasal artışlara ilave, iyileştirmeleri de içeren bir çalışma yapıyoruz" demişti.