Ege Postası
Geri

Emeklilere müjde

DİSK'e bağlı Emekli-Sen Konak 1 No'lu Şubesi Özel Deniz Hastanesi ile sendika üyesi emeklilere, ailelerine ve birinci derece yakınlarını kapsayacak protokol imzaladı.
Emeklilere müjde
Haberler / Genel
29 Kasım 2014 Cumartesi 14:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Emekli-Sen Konak 1 No'lu Şubesi'ndeki imza töreninde hastane yöneticileri, sendika yöneticileri ve sendika üyeleri hazır bulundu. Protokole göre sendika üyeleri yalnızca 12 TL muayene katkı payı ödeyecekler. Bunun dışında birçok tahlil ve tetkikten ilave ücret alınmayacak.
 
Hastane,yatarak sunulan sağlık hizmetlerinde Sağlık Uygulama Tebliği'nde yüzde 200'lük fark ücreti yerine, Emekli-Sen üyelerine yüzde 50 fark uygulayacak. Sözleşme 1 yıllığına yürürlükte kalacak. Bugün imzalanan protokolden yalnızca Emekli-Sen üyeleri yararlanabilecek. 
 
Şube Başkanı İbrahim Yılmaz, yaptığı açıklamada protokolün emeklilere büyük avantaj getireceğine değinerek, "Bu sıkıntılı günlerinde sendikamızın üyesi olan emeklilere destek olmayı amaçlıyoruz. Sendikalı, olmanın faydalarından bir tanesi de budur. Tüm emeklileri örgütlü ve sendikalı olmaya davet ediyoruz. Keşke hükümet çıkardığı düzenlemeler ile katkı paylarını getirmeseydi de, özel protokollere ihtiyaç olmasaydı" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası