Ege Postası
Geri

Emeklilerin sorunları bu masadan çözülecek!

Bayraklı Belediyesi, emeklilerin sorunlarını çözmek, taleplerini anında değerlendirmek için bünyesinde emekliler masası oluşturdu. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Emekli olan vatandaşlarımız kendileri için kurulan masamıza her türlü sorununu iletebilir. Elimizden ne geliyorsa onlara yardımcı olmaya hazırız” dedi. Bayraklı'da emeklilerin sorunları için
Emeklilerin sorunları bu masadan çözülecek!
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Kasım 2015 Pazar 12:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayraklı Belediyesi, vatandaşların sorunlarını daha etkin bir şekilde çözmek için kurduğu masalara bir yenisini daha ekledi. Bünyesinde gençlik, dernekler,  site ve apartmanlar masaları kurarak bir ilkin altına imza atan Bayraklı Belediyesi, emeklilerin yanlarında olmak, sorunlarına hızlı bir şekilde çözüm bulmak, onların sosyal ve kültürel alanda yapacakları etkinliklere destek olmak için emekliler masası kurdu. 

ÖNEMSİYORUZ
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, kurdukları masalarla farklı kesimlerin sorunlarıyla daha yakından ilgilenme fırsatı yakaladıklarını belirterek, “Bünyemizde oluşturduğumuz masaları önemsiyoruz. Örneğin gençler, yaşıtlarının olduğu masalara giderek projelerini sunuyor. Ya da belediyeyi ilgilendiren bir sorunu diye getiriyor. Aynı şekilde site ve apartmanlar masası aracılığı ile vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Talep ve önerilerini birinci ağızdan dinleme fırsatı yakalıyoruz. Şimdi de emekli vatandaşlarımız için bir masa kurduk.


Belediyemize gelerek bu masa aracılığı ile önerilerini, şikayetlerini dinleyeceğiz. Emeklilerimizi önemsiyoruz. Onların kültürel ve sosyal hayatlarını zenginleştirecek projeler de gerçekleştireceğiz” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası