Ege Postası
Geri

Emine Erdoğan'dan suç duyurusu

Emine Erdoğan'dan suç duyurusu
Emine Erdoğan'dan suç duyurusu
Haberler / Politika
29 Kasım 2013 Cuma 14:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ANKARA - Kamer Genç hakkında suç duyurusu: "Sövme suretiyle hakaret etti.' Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç hakkında, Japonya Milli Günü'ndeki söz ve eylemleri nedeniyle suç duyurusunda bulundu.
Dilekçede, "Genç'in bu beyan ve özellikle davranışlarının, 'sövme' suretiyle hakaret suçunu içerdiği" ifade edilerek, benzer beyan ve davranışların sövme suçu kabul edildiğine ilişkin Yargıtay içtihatlarından örnekler verildi.
Dilekçede, "Şüphelinin, 'Emine Hanım, sen hangi sıfatla burada konuşma yapıyorsun' beyanı ve bu beyandan sonra davranışlarındaki amaç, doğrudan kişiliğe, onur, şeref ve saygınlığa yönelik rencide amaçlı sövme fiilidir. Şüphelinin kasıtlı ve rencide etme amaçlı bu söz ve davranışları hiç şüphesiz ki sövmek suretiyle hakaret suçunu teşkil etmektedir" ifadelerine yer verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası