Ege Postası
Geri

Emniyet Müdürü, hatalı parktan eşine kesilen cezayı ödedi

MANİSA İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, hatalı parktan dolayı eşine kesilen cezayı itiraz etmeden ödedi. Peşin ödemeyle yüzde 25 indirimden de yararlanan Ceren, trafik polisine ayrım yapmaksızın görevini yürüttüğü için teşekkür etti.
Emniyet Müdürü, hatalı parktan eşine kesilen cezayı ödedi
Haberler / Güncel
24 Temmuz 2015 Cuma 14:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kente göreve başladığı günden beri trafik kurallarına uymayanlara karşı katı tutumla dikkati çeken İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, eşinin park ihlalini de görmezden gelmedi. Bayram tatilinden dönen kızını almak üzere eşi Devlet Ceren'in yönetimindeki otomobille İzmir Havaalanına giden Tayfur Erdal Ceren çifti, aracını uygunsuz yere park etti. Bu nedenle trafik polisleri, araca ceza kesti. Ceza makbuzunu gören ve hatalı parkı fark eden Ceren, itiraz etmeden ödeme yaptı. Yüzde 25 indirimden faydalanan Ceren, 66 lira ceza ödedi. Kurallara uymayan kim olursa olsun cezayı işlem uygulanacağını belirten Ceren, vatandaşları bu konuda uyarıda bulundu. 

KALDIRIM İŞGALLERİNE DEĞİNDİ

Kaldırım işgali yapan esnafa yönelik denetimleri de hatırlatan Ceren, "Bu konuda vatandaşlarımızdan çok sayıda şikayet alıyorduk. Yola masa, sandalye ya da duba koyup başka araçların park etmesini engellemek bir sorun halini almıştır. Bu konuda 233 kişiye ceza yazdık. Burada iki tane cezai faktör var. Biri 4 bin TL, diğeri de 339 TL. Biz yüksek cezalar yerine az cezalar yazıyoruz. 4 bin TL de yazılabilir ama biz bunu yazmıyoruz. Bu konuda 1 hafta 10 gün vatandaşlarımızı uyardık. Uygulamayı başkasına yaptığımızda vatandaşlar alkışlıyor ama kendilerine gelince 'ne oluyor' diyor. Vatandaşlarımız bu uygulamadan çok memnun. Zaten kentte park yeri sorunu var. Bir de böyle herkes kendine park yeri ayırınca sorun iyice artıyor. Buna müsaade etmeyeceğiz. Yaptığımız uygulama doğru değilse, kamuoyu bunu istemiyorsa biz de yapmayız. Bu Manisalıların bileceği bir iştir. Ama ben Manisalıların son derece memnun olduğunu düşünüyorum. Vatandaşları 10 gün süresince uyardık sonrasında ise ceza yazmaya başladık. Ben itiraz etmeden cezamı ödediysem herkes te kesilen cezayı ödemek zorunda. Ceza ödemek istemiyorlar ise tüm vatandaşlarımız kurallara uymalı" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası