Ege Postası
Geri

Emniyet amiri rütbesindeki 3 bin personelin atama ve terfi işlemi yapıldı

Emniyet Genel Müdürlüğü, Emniyet Amiri rütbesindeki toplam 3 bin 242 personelin durumları incelenerek atama ve terfi işlemlerinin gerçekleştirildiğini bildirdi.    Emniyet Müdürü ve Amiri rütbesindeki personelin 2013 yılı...
Emniyet amiri rütbesindeki 3 bin personelin atama ve terfi işlemi yapıldı
Haberler / Güncel
1 Temmuz 2013 Pazartesi 11:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Emniyet Genel Müdürlüğü, Emniyet Amiri rütbesindeki toplam 3 bin 242 personelin durumları incelenerek atama ve terfi işlemlerinin gerçekleştirildiğini bildirdi.

    Emniyet Müdürü ve Amiri rütbesindeki personelin 2013 yılı atama ve terfi işlemleri tamamlandı. 2013 yılı genel atama döneminde, 2.Sınıf, 3.Sınıf, 4.Sınıf Emniyet Müdürü ve Emniyet Amiri rütbesinde toplam 3 bin 242 personelin durumları incelenerek atama ve terfi işlemleri gerçekleştirildi.

    Bu çalışmalar kapsamında; 1.Bölge kadrolardan 2.Bölge kadrolara toplam 435 personelin zorunlu bölge atamaları, 2.Bölge kadrolardan 1.Bölge kadrolara toplam 483 personelin atamaları yapıldı.

    Kadrosuzluk, eş, sağlık, ilgili daire planlaması gibi sebeplerle ve birimlerin personel talepleri çerçevesinde ise toplam 346 personelin bölge içi atamaları yapıldı. Yüksek ve Merkez Değerlendirme Kurulu tarafından da rütbe terfisine karar verilen toplam bin 978 personelin rütbe terfileri gerçekleştirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası