Ege Postası
Geri

Emniyetten çocuklara İstanbul-Bursa gezisi

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü "Bir Çocuk Bir Dünya" isimli Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) projesi kapsamında 27-29 Mayıs 2016 tarihleri arasında konaklamalı İstanbul-Bursa gezisi düzenledi. 
Emniyetten çocuklara İstanbul-Bursa gezisi
Haberler / İzmir
1 Haziran 2016 Çarşamba 14:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hedef kitle içerisinde yer alan çocuklarda arkadaşlık, grup ruhu, birlikte hareket edebilme duygularının geliştirilmesi, ortak geçmiş ve değerler çerçevesinde bütünleşmelerinin sağlanması ve çocukların eğitim motivasyonlarını arttırmak amacı ile daha önce il dışına hiç çıkmamış 12-16 yaş aralığındaki 80 çocuk, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nde görevli 17 personel, 1 sağlık personeli ile Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Zeynep Erdoğan Derse'nin katılımlarıyla 2 gece konaklamalı İstanbul'a götürüldü. İstanbul Kongre Merkezi'nde (PEKOM) konaklanarak, kentte rehber eşliğinde Topkapı Sarayı, Ayasofya, Sultan Ahmet Camii, Yere Batan Sarnıcı ve Taksim İstiklal Caddesi gezilerek Boğaz turu yapıldı.

İstanbul dönüşü Bursa'da bulunan Tophane (Osman Gazi ve Orhan Gazi Türbeleri) ile Emir Sultan Türbesi ziyaret edildi. Geziye katılan çocuklara şapka, tişört ve çeşitli hediyeler verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası