Ege Postası
Geri

En uzun ralli İzmir'den başlıyor

Türkiye'nin en uzun ve zorlu rallisi olan Transanatolia Rally Raid, İzmir’den start alıp Samsun’da sona erecek. Bu sene 7’ncisi düzenlenecek olan Transanatolia, onlarca yerli ve yabancı yarış pilotlarına ev sahipliği yapacak.
En uzun ralli İzmir'den başlıyor
Haberler / Spor
19 Ağustos 2017 Cumartesi 14:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri (İZFAŞ) ev sahipliğinde Fuar İzmir’den start alacak olan 7. Transanatolia Rally Raid, 7 günde toplam 2 bin 850 km yol kat edip Samsun’da son bulacak. Türkiye’nin Alpleri olarak anılan Batı Toros Sıradağları üzerinden ilerleyecek olan Transanatolia, Denizli, Antalya, Konya-Karapınar, Niğde-Aladağ’ın ardından Kapadokya, Tokat-Gümünek’den sonra Samsun’a varacak.

Motosiklet, 4x4 araba, ATV, Buggy ve Kamyon kategorilerindeki araçların katılımıyla gerçekleşecek olan yarışa bu yıl İtalya, Fransa, Portekiz, İspanya, Hollanda, Yunanistan, Yani Zelanda, Arjantin, Azerbaycan ve Kıbrıs’tan yerli ve yabancı onlara yarış pilotu katılacak. Bugün İzmir Gündoğdu Meydanı'ndan start alacak olan Transanatolia, 26 Ağustos’ta Samsun Meydanı’nda son bulacak. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası