Ege Postası
Geri

En zararlı uyuşturucu ele geçirildi

İzmir'in iki merkez ilçesi Konak ve Karabağlar'da yapılan operasyonlarda en zararlı uyuşturucu olarak görülen metamfetamin ile satışa hazır toplam 2 kilo 912 gram esrar ele geçirildi. EN ZARARLISI ELE GEÇİRİLDİ
En zararlı uyuşturucu ele geçirildi
Haberler / İzmir
20 Şubat 2015 Cuma 11:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Polisten uyuşturucu operasyonu

İzmir'in Konak İlçesi'ndeki bir eve ihbar üzerine operasyon düzenleyen polis, yalnızca 'kırmızı' ve 'yeşil' reçeteyle alınabilen 3 bin 345 ilaç ele geçirdi, gözaltına alınan 2 kişiden biri tutuklandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı narkotim ekipleri, bir ihbar üzerine Konak İlçesi'ndeki eve operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında yalnızca 'kırmızı' ve 'yeşil' reçeteyle alınabilen 3 bin 345 ilaç ele geçirildi, A.Ö. ve Z.B. gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan A.Ö. tutuklandı, Z.B. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

En zararlı uyuşturucu ele geçirildi
 
İzmir'de polis tarafından düzenlenen operasyonda, en zararlı uyuşturucu olarak görülen metamfetamin ele geçirildi. İki ayrı operasyonda, aralarında yaşı 18'den küçük çocukların da bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı, bu kişilerden 5'i tutuklandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, bir grubun, İstanbul'dan temin ettikleri uyuşturucuyu önce Torbalı'ya getirdikleri, buradan da sokak satıcıları aracılığıyla dağıtımının yapıldığı yönünde ihbar alınca çalışma başlattı. Teknik ve fiziki takibin ardından düzenlenen iki ayrı operasyonda, 887 ecstasy hap, en zararlı uyuşturucu olarak görülen 60.62 gram metamfetamin, 16 gram esrar, ruhsatsız 2 tabanca ve bu tabancalara ait 6 mermi ele geçirildi. Operasyonlarda aralarında yaşı 18'den küçük çocukların da bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı. Yaşları küçük olan ikisi Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince olmak üzere adliyeye sevkedilen zanlılardan 5'i tutuklandı. 

Uyuşturucu operasyonuna 1 tutuklama
 
İzmir'in Karabağlar İlçesi'ndeki bir eve operasyon düzenleyen polis, satışa hazır toplam 2 kilo 912 gram esrar ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşünülen bir miktar para ele geçirdi. Gözaltına alınan 1 kişi sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narkotim ekipleri, Karabağlar İlçesi'ndeki bir eve ihbar üzerine operasyon düzenledi. Sokakta uyuşturucu sattığı ileri sürülen L.K. gözaltına alınırken evinde yapılan aramalarda, 2 kilo 912 gram esrar ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşünülen 2 bin 725 TL ve 1 hassas terazi ele geçirildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası