Ege Postası
Geri

Engelli yüzücünün hedefi milli formayı giymek

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yaşayan engelli yüzücü Gazi Recep Ateş, katıldığı kısa kulvar Türkiye Şampiyonası Milli Takım seçmelerinden başarı ile döndü. Ateş hedefinin Milli Takıma girerek Milli takım adına yüzmek olduğunu...
Engelli yüzücünün hedefi milli formayı giymek
Haberler / Spor
4 Ekim 2013 Cuma 13:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yaşayan engelli yüzücü Gazi Recep Ateş, katıldığı kısa kulvar Türkiye Şampiyonası Milli Takım seçmelerinden başarı ile döndü. Ateş hedefinin Milli Takıma girerek Milli takım adına yüzmek olduğunu söyledi.

    1987 yılında askerliğini balık adam olarak yaparken geçirdiği kaza sonrası sağ bacağını kaybeden Recep Ateş, Ereğli'de birçok yüzme yarışına katıldı. Ateş Büyük Anadolu Ereğli otelin yüzme havuzunda günde 2 saat çalışarak yarışmalara hazırlanıyor. Son olarak 28-29 Eylül tarihlerinde yapılan kısa kulvar Türkiye Şampiyonası Milli Takım seçmelerine katılan Ateş, burada bir ikincilik iki de üçüncülük elde etti. Aldığı başarıları Ereğli' ye kazandırmaktan dolayı mutlu olduğunu kaydeden Ateş amacının Milli Takım adına yüzmek olduğunu kaydetti.

    Ateş konuşmasında "4 seneden bu yana Boğaziçi, kıtalararası Boğaziçi yüzme yarışmasına katılıyorum. Bu sene de kısa kulvar Türkiye Şampiyonası Milli Takım seçmelerine gittim. Bu seçmeler de bir ikincilği iki de üçüncülğüm ile gümüş madalya ve bronz madalya kazandım. Bundan sonra tek hedefim Milli Takıma girmek." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası