Ege Postası
Geri

Engelliler ‘EGO Cepte’ uygulaması için teşekkür etti

Engelli dernek ve konfederasyon temsilcileri ‘EGO Cepte’ uygulaması nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e teşekkür plaketi verdi.Engelli temsilcilerini makamındaki toplantı salonunda kabul eden Başkan Gökçek, teşekkür...
Engelliler ‘EGO Cepte’ uygulaması için teşekkür etti
Haberler / Genel
3 Temmuz 2013 Çarşamba 12:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Engelli dernek ve konfederasyon temsilcileri ‘EGO Cepte’ uygulaması nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e teşekkür plaketi verdi.
Engelli temsilcilerini makamındaki toplantı salonunda kabul eden Başkan Gökçek, teşekkür plaketinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bugüne kadar her engelli gruba verdiğimiz ayrı ayrı hizmetler devam ediyor. Bundan sonra da isteklerinizi yerine getirmek için gayret sarf edeceğiz.” dedi.
Çoğunluğu İşitme engellilerin oluşturduğu 14 dernek ve 2 konfederasyon başkanlarından oluşan engelli dernekleri temsilcileri 'EGO Cepte' uygulamasının kendileri için çok büyük kolaylık sağladığına dikkat çekerek, "'EGO Cepte'nin engellilere sağladığı avantajları işaret diliyle anlattı.
Daha sonra derneklerin temsilcileri ulaşımla ilgili bazı istek ve şikayetlerini Başkan Gökçek’e ilettikten sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası