Ege Postası
Geri

Yaz Kur’an kursu öğrencilerine sabah kahvaltısı

Tokat’ın Erbaa ilçesine bağlı Yeni Cami İmamı Turan Ali Durupınar, Kur'an kursuna gelen öğrencilerine sabah kahvaltısı ve çay ikram etti. Durupınar, camide dini eğitim yanında sosyal etkinlikler de yapmayı istediklerini ifade etti. İmam...
Yaz Kur’an kursu öğrencilerine sabah kahvaltısı
Haberler / Genel
3 Temmuz 2013 Çarşamba 12:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tokat’ın Erbaa ilçesine bağlı Yeni Cami İmamı Turan Ali Durupınar, Kur'an kursuna gelen öğrencilerine sabah kahvaltısı ve çay ikram etti. Durupınar, camide dini eğitim yanında sosyal etkinlikler de yapmayı istediklerini ifade etti.

İmam Turan Ali Durupınar, yaklaşık 50 ögrenciye sabah kahvaltısı verdi. Kahvaltıya katılan Erbaa Müftüsü Mehmet Ceylan, öğrencileri böyle güzel bir ortamda buluşturmanın sevincini ve ibadete olan sevgilerini böyle etkinliklerle daha fazla kazandırmak, onları sıcak bir ortama hazırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Yeni Cami İmamı Durupınar da çocuklara camide dini eğitim yanında sosyal etkinlikler de yapmayı arzu ettiklerini ifaderek, “Camilerimiz, namaz kılınan, ibadet edilen, Kur'an okunan, din, ahlak eğitiminin verildiği, kitabın okunduğu, ilmin merkezi olan mabetlerdir. Camide dini eğitimin yanında sosyal etkinlikler de yapmayı arzu ediyoruz. Yaz tatilinde dinlenip uyumak yerine Kur’an öğrenmek için camilere koşan sizleri tebrik ediyoruz.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası