Ege Postası
Geri

Engelliler doyasıya eğlendi

Bayraklı Belediyesi Engelliler Merkezi üyeleri ve aileleri kendileri için düzenlenen piknikte stres attı. Bayraklı sahilde bir araya gelen engelliler, Grup Laçin’in konseriyle eğlendi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da bu güzel günde engellileri yalnız bırakmadı. Başkan Karabağ'dan önemli mesaj
Engelliler doyasıya eğlendi
Haberler / Yerel Yönetimler
31 Mayıs 2016 Salı 10:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Engellilere yönelik gerçekleştirdiği projelerle adından söz ettiren ve bünyesinde Engelliler Merkezi kuran Bayraklı Belediyesi, engelliler için Bayraklı sahilde piknik düzenledi. Pikniğe katılan engelliler ve aileleri, Grup Laçin’in söylediği şarkılarla güzel bir gün geçirdi. 

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da piknikte onları yalnız bırakmadı.  Engelliler sohbet eden Başkan Karabağ, onlarla bol bol fotoğrafı çektirdi.

BİZ HER ZAMAN ONLARIN YANINDAYIZ

“Engellileri sadece 3 Aralık Dünya Engelliler gününde ya da Engelliler Haftası’nda değil yılın 365 günü önemsiyoruz” diyen Başkan Karabağ, “Bayraklı Belediyesi olarak engelli dostlarımıza farkındalık yaratıyoruz. Onların her gün her saat taleplerine cevap veriyoruz. Engelliler Merkezimiz ile iyi günde kötü günde yanlarındayız. Piknik etkinliklerine katılıp onların sevinçlerine ortak oldum. Her zaman onların yanındayız” dedi.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası