Ege Postası
Geri

Engellilerin sandalye sevinci

Karabağlar Belediyesi, bedensel engellilerin, doğru ölçülerde tekerlekli sandalyeye sahip olmaları için başlattığı kampanyayı sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl başlayan ve bugüne kadar 600’ü aşkın engellinin yüzünü güldüren kampanyada, 5 engelli daha tekerlekli sandalyeye kavuştu.
Engellilerin sandalye sevinci
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Ağustos 2013 Cuma 13:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, Bahar Mahallesi’nde oturan bedensel engelli Muzaffer Kayır’ın evine iftarda konuk oldu. Aileyle birlikte iftar yapan Kürüm, Kayır’ın vücut ölçülerine uygun tekerlekli sandalyesini teslim etti. Ziyarete katılan Kayır’ın komşuları da sevince ortak oldu. Aynı mahallede oturan Şengül Bir ile Sarıyer Mahallesi’nde oturan Tansu Ebcem, Müzeyyen Doğan ve Ali Baltacıoğlu’nu da evlerinde ziyaret ederek, tekerlekli sandalyelerini teslim eden Kürüm, Ramazan Bayramı öncesi ailelere sevinç yaşattı.

Herkesin bir gün engelli olabileceğini unutmaması gerektiğini belirten Kürüm, “Engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin mutluluğu bizim için önemli. Kampanyamıza destek olan hayırseverlere, yardım kuruluşlarına da teşekkür borçluyuz. Toplumsal dayanışmanın bir örneğini sergiliyoruz. Karabağlar'da engeller kalkıyor. Ancak biz sadece ilçemizde değil, İzmir'de yaşayan engellilere de ulaşıp, sorunlarına çözüm üretiyoruz. Kampanyamız sürüyor ve önümüzdeki aylarda da tekerlekli sandalyelerimizi dağıtmaya devam edeceğiz" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası