Ege Postası
Geri

Engellinin tekerlekli sandalye sevinci

Karabağlar Belediyesi, engellilere tekerlekli sandalye sevinci yaşatmayı sürdürüyor. Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, Meclis Üyeleri Uğur Yelekli ile Yaşar Geylani, Limontepe’de oturan 46 yaşındaki Turgut Bilgin için akülü tekerlekli sandalye aldı.
Engellinin tekerlekli sandalye sevinci
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Ekim 2012 Cuma 15:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -Karabağlar Belediyesi, engellilere tekerlekli sandalye sevinci yaşatmayı sürdürüyor. Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, Meclis Üyeleri Uğur Yelekli ile Yaşar Geylani, Limontepe’de oturan 46 yaşındaki Turgut Bilgin için akülü tekerlekli sandalye aldı. Yelekli ve Geylani, Bilgin ve ailesini evinde ziyaret ederek, tekerlekli sandalyesini teslim etti. Bilgin ailesinin, mutluluğu ise gözlerinden okundu. Aylardır sokağa çıkamadığını belirten Bilgin, inşaat ustası olduğu dönemde geçirdiği kaza sonucu engelli olduğunu söyledi, “Aldığım en anlamlı hediye, sizlere teşekkür ediyorum. Beni eve mahkum olmaktan kurtardınız” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası