Ege Postası
Geri

Engin: Hukuksuzluğu protesto ediyoruz

Ankara’da Sivil Toplum Örgütleri tarafından organize edilen yürüyüşe katılmak için dün yola çıkmak isteyen 11 otobüsün güvenlik güçleri tarafından engellenmesini CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin yazılı açıklama ile protesto etti.
Engin: Hukuksuzluğu protesto ediyoruz
Haberler / Yerel Politika
30 Ekim 2012 Salı 12:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -Ankara’da Sivil Toplum Örgütleri tarafından organize edilen yürüyüşe katılmak için dün yola çıkmak isteyen 11 otobüsün güvenlik güçleri tarafından engellenmesini CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin yazılı açıklama ile protesto etti. Engin yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi; “Cumhuriyetimizin 89.yılı münasebetiyle 29 Ekim de Ankara’da yapılacak yürüyüşe Türkiye’nin çeşitli illerinden partililerimizin ve vatandaşlarımızın katılması valiliklerce engellenmiştir. Bu en temel anayasal haklarımızdan biri olan seyahat özgürlüğünün hoyratça ayaklar altına alınmasıdır.Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını dahi kendi kafalarına göre biçimlendirmeye çalışan AKP iktidarı, her geçen gün daha da otoriterleşmektedir. Bu hukuksuzluğu şiddetle protesto ediyor, iktidarın demokrasi ve hukuk devletine karşı giriştiği saldırılara CHP olarak bütün gücümüzle direneceğimizi ilan ediyoruz.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası