Ege Postası
Geri

Engin ilçe başkanları ile bir araya geldi

CHP İzmir İl Örgütü dayanışma yemeğinde bir araya geldi. CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’in toplantıdaki gündem maddeleri ‘anketler’ ve ‘üye yazılım kampanyaları’ oldu. Engin’in kamuoyuna Ak Parti’nin bir çok ilçede öne geçtiği yönünde yansıyan sonuçların manipülasyon niteliğinde olduğunu söylediği ve, “Moraliniz bozulmasın. Genel Merkez’in , Büyükşehir’in ve il olarak bizim yaptırdığımız anketlerde CHP bütün ilçelerde önde” dediği öğrenildi. Engin, ilçe başkanlarına yılbaşından sonra adaylık süreci ile ilgili anket çalışmalarına başlayacaklarını kendilerine bu konuda bilgilendirme yapılacağını söyledi. Engin, üye yazılım kampanyasındaki başarı ve ilçe danışma toplantılarında sıkıntı yaşanmadığı için ilçe başkanlarına tek tek teşekkür etti.
Engin ilçe başkanları ile bir araya geldi
Haberler / Politika
3 Ekim 2012 Çarşamba 15:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -CHP İzmir İl Örgütü Karşıyaka İlçe Başkanı Adnan Alabay’ın ev sahipliğinde Kent Restoran’da düzenlenen yemekte bir araya geldi. Dayanışma yemeği adı altında ilçe başkanları ile bir araya gelen CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’in toplantıdaki gündem maddeleri ‘anketler’ ve ‘üye yazılım kampanyaları’ oldu.

 “KAMU GÖREVİ YAPIYORUZ”

 CHP İl Başkanı Engin basına açık bölümde yaptığı açıklamada “ İlçe başkanlarımız ile sık sık farklı ilçelerde bir araya geleceğiz. Örgütsel faaliyetlerimiz sürüyor. Tüm ilçelerde müthiş bir motivasyon var. Ufak tefek sorunları geride bıraktık. Şimdi hep beraber yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Önümüzdeki dönemlerde bu daha da yoğunlaşacak. Yılbaşından sonra anketler ve bilgilendirmeler hız kazanacak. Parti olarak yaptığımız kamu görevidir. Partide seçmen yoksa başkanlıklarda olmaz. Çalışmalarımız ve çabalarımızı seçmene ve partililerimize aktaracağız” dedi.

 “HEDEF 20 BİN”

Göreve başladıktan sonra startını verdikleri üye yazlım kampanyasının başarılı bir şekilde sürdüğünü belirten Engin, “30 ilçemizde şuana kadar 10 bin üye partimize kayıt oldu. Genel Başkanımızın da katılacağı üye katılım törenine kadar 20 bin rakamına ulaşmayı hedefliyoruz” dedi. Engin toplantıda başkanlardan üye yazılım kampanyasındaki çalışmalarını aynı şekilde sürdürmelerini istedi.

 TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ

 Basına kapalı gerçekleşen ve yaklaşık 2 saat süren toplantıda İl Başkanı Engin’in taban hareketine dikkat çektiği öğrenildi. İlçelerin halka inmesi gerektiğinin belediye başkanlarının da halka dokunması gerektiğini belirten Engin’in üye yazılım kampanyasındaki başarı ve ilçe danışma toplantılarında sıkıntı yaşanmadığı için ilçe başkanlarına tek tek teşekkür ettiği öğrenildi.

 “ANKETLER MORAL BOZMASIN”

 Örgüt içi  çekişmelerin geride kaldığını ve birlik beraberlik içinde yürüdüklerini ifade eden Engin’in Ak Parti'nin bir çok il de önde olduğu yönünde  kamuoyuna yansıyan anket sonuçlarından etkilenmemeleri gerektiğini söylediği  ve, “ kamuoyuna yansıtılan anketler tamamen manipülasyon niteliğinde. Bu sonuçlara inanmayın. Moraliniz bozulmasın. Genel Merkez’in , Büyükşehir’in ve il olarak bizim yaptırdığımız anketlerde CHP bütün ilçelerde önde. Belediye başkanlarımızdan memnunuz. Bu yönde yapılan eleştirileri kabul etmiyoruz sizlerde etmeyin” dediği öğrenildi.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası