Ege Postası
Geri

Erdoğan 21 ilin daha adayını açıklıyor

Erdoğan aralarında İstanbul’un da bulunduğu 21 ilin belediye başkanı adayını açıklıyor.
Erdoğan 21 ilin daha adayını açıklıyor
Haberler / Politika
5 Aralık 2013 Perşembe 14:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İSTANBUL - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’ndeki Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı Bölge Toplantısı'na katılıyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 21 ildeki belediye başkan adayını daha açıklıyor. Bu kentler arasında İstanbul’un da bulunması bekleniyor.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;


30 Mart mahali seçimlerine AK Parti olarak 2 büyük avantajla giriyoruz. Birincisi, seçimlere büyük bir tecrübeyle giriyoruz. Bizi bizden fazla anlatacak eserlerimizle giriyoruz. AK Parti lafla seçime girmiyor, eserleriyle projeleriyle seçime giriyor. AK Parti demokrasinin yerelde başladığına inanmış, yerelden yola çıkarak geneli, hatta yeryüzünü insanlığı kucaklayan bir anlyaış sergileyerek yoluna devam etmiştir. Bizim 1994'ten itibaren eşsiz bir İstanbul tecrübesi var. Çok sayıda büyükşehir, il, ilçe, belde tecrübesi var.

AK Parti'nin belediyecilik anlayışı ile kimse yarışamaz. Tüm Türkiye'ye sesleniyorum, göreve geldiğimizde 6100 km duble yolu olan bir ülkeye biz 10 yılda 17 bin duble yol ilave ettik. Cebini dolduran bir iktidar bunları yapabilir miydi'

Enerjide elimizin kolumuzun ulaşmadığı bir yer kaldı m? Marmaray gibi dev proje teminatı olan bir ülke olduğu için Türkiye'de yapılıyor. 3. Köprü yapılıyor, tüp geçit yapılıyor.

Anlatacağım şeyler buraya sığmaz. Bu AK Parti belediyeciliği... Şu Haliç'i bu hale getiren AK Parti anlayışıdır. Ben huzurlarınızda Kadir Bey'e teşekkür etmek istiyorum. Boğaz'dan Haliç'e dağları deldik, boğazın suyunu Haliç'e aktardık. Biz kokan bir CHP zihniyetinden pırıl pırıl bir Haliç meydana getirdikç. Çünkü bizden önce burada CHP zihniyeti vardı, kokuşmuş bir zihniyet vardı. Buraya durup duruen gelmeidk, bu bir aşkın ürünüdür, ama bunlar yeterli değil. Daha da iyisi olacak.

76 üniversiteyle iktidarı devraldık, şimdi 175 üniversiteyle 8 vilayetteyiz. Bununla göçü önledik. Eskiden Hakkari'deki bir genç üniversitedeki genç ne düşünürd? Fakir, fukara, gureba... Ama şimdi ben Hakkari'de okuyabilirim diyor.

20 yıllık belediye tecrübemiz arkasında sayısız eserler bıraktı. Yollar, köprüler, temiz, su, temiz hava, düzenli caddeler... Türkiye'de AK Parti belediyenin olduğu her yerde anlayış ve belediye kültürü değişti. Çıta çok yükseklere çıktı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası