Ege Postası
Geri

Erdoğan, Ereğli ilçe yönetimini tebrik etti

Eski AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Ereğli İlçe yönetimini yeni teşkilat binalarında ziyaret etti. Yeni yönetimi tebrik eden Fazlı Erdoğan gazetecilerin sorularını da yanıtladı.    AK Parti 22. ve 23. dönem...
Erdoğan, Ereğli ilçe yönetimini tebrik etti
Haberler / Güncel
27 Mayıs 2013 Pazartesi 15:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eski AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Ereğli İlçe yönetimini yeni teşkilat binalarında ziyaret etti. Yeni yönetimi tebrik eden Fazlı Erdoğan gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

    AK Parti 22. ve 23. dönem Zonguldak Fazlı Erdoğan, Fatih Çakır Başkanlığı'ndaki yeni yönetimi, yeni teşkilat binalarında ziyaret ederek tebrik etti. Gerçekleşen ziyaret samimi bir havada geçerken, Fazlı Erdoğan’a ilçeye yaptığı katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi. AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, siyasetin bir bayrak yarışı olduğunu dile getirdi.

    Fazlı Erdoğan, yeni hizmet binasının parti hizmetleri için hayırlı olması dileğinde bulunarak; “Değerli ilçe başkanım, yönetimi ve ekibine başarılar diliyorum. Değerli kardeşimiz yeni yönetimini oluşturduktan sonra kendisini tebrik ettik, aradan uzun zaman geçmedi ama çalışmalarını izliyoruz. Bu vesileyle yeni bir mekana taşındılar. Birkaç kez kendileri bizleri de ziyaret ettiler. Yeni mekana taşındıktan sonra en kısa zamanda geleceğimi söyledim. Bir istekleri, arzularının olup olmadığını yerinde görüp gözlemleyip, talepleri nedir öğrenmek istediğimi belirttim. Ben bugüne kadar ilçe başkanlığında, mecliste ve diğer kademelerde görev alan bütün arkadaşlarımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Şuanda bu bayrak yarışını üstlenen yeni milletvekilimize ve ilçe başkanımıza başarılar diliyorum. Ereğli hepimiz için güzel bir yer, insanları güzel, kendisi, doğası güzel, bu güzellikler içine hepimiz yeni güzellikler katmak zorundayız. Bu ziyaret mutat bir ziyaret, hiçbir farklı amacı bulunmayan bir ziyaret.” dedi.

    “ERDOĞAN’A PLAKET”

    AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, yaptığı hizmetler nedeniyle 22. Ve 23. Dönem Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan’a plaket takdim etti. Çakır; “Ereğlimize, Zonguldak’mıza aynı zamanda parti teşkilatımıza bugüne kadar ki katkılarından dolayı, hizmetlerinden dolayı, halkımız ve teşkilatımız adına Milletvekilimiz Sayın Fazlı Erdoğan’a bu plaketi takdim etmekten onur duyuyoruz.” dedi.

    Plaketin kendisi için sürpriz olduğunu söyleyen Erdoğan ise “Benim için sürpriz oldu, AK Parti’den 502 tane plaket var, bu 503.cü oldu. Bundan son derece mutlu oldum. Belki bu şekil olarak maddi olarak basit bir şey gibi görülebilir ama gerçekten manevi ağırlığı çok yüksek. Bu bizim için omuzlarımıza yeni yükler yükleyecek şekilde anlam kazanmıştır. Başkanıma ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

    Erdoğan ziyaret sonunda gazetecilerin sorularına da yanıt verdi. Bir gazetecinin ‘Ereğli Belediye Başkanlığı adaylığı için kulisler de adınız geçiyor’ sorusuna ‘Hedef iktidarla Ereğli Belediyesi'ni bütünleştirmek’ diyen Fazlı Erdoğan ‘Hepimiz bir neferiz, uygun görülen bir arkadaşımızın arkasında diziliriz." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası