Ege Postası
Geri

Erdoğan: Esed gidince ne olaca? Bundan daha iyi olacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Suriye’de Beşşar Esed gidince ne olacak” sorularına, “Esed gidince ne olaca? Bundan daha iyi olacak.” cevabını verdiğini söyledi. Rusya'nın St. Petersburg şehrinde düzenlenen G20 zirvesi sonrası Türk...
Erdoğan: Esed gidince ne olaca? Bundan daha iyi olacak
Haberler / Dünya
6 Eylül 2013 Cuma 19:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Suriye’de Beşşar Esed gidince ne olacak” sorularına, “Esed gidince ne olaca? Bundan daha iyi olacak.” cevabını verdiğini söyledi.

Rusya'nın St. Petersburg şehrinde düzenlenen G20 zirvesi sonrası Türk basın mensupları ile Crowne Plaza otelinde bir araya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamalarda Suriye konusuna da değindi.

Zaman zaman gündeme “Esed gidince ne olacak” sorusu geldiğini aktaran Erdoğan, “Sonra şöyle bir soru geliyor gündeme zaman zaman. Esed gidince ne olaca? Bundan daha iyi olacak. Çünkü, kendi halkını uçaklarla bombalayan, tanklarla toplarla bombalayan, kimyasal silah kullanan bir insandan zalim ne olabilir. Halkın iradesiyle tecelli edecek bir yönetim herhalde şuandaki yönetimden çok daha kötü olmayacaktır. Ben buna demokrasideki tecrübem olarak böyle inanıyorum. Bunu da bu şekilde savunuyorum.” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası