Ege Postası
Geri

Erdoğan, İngiltere Başbakanı ile görüştü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bulunduğu sırada, İngiltere Başbakanı David Cameron ile Suriye konusunda bir telefon görüşmesi yaptı. Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre iki lider, görüşme...
Erdoğan, İngiltere Başbakanı ile görüştü
Haberler / Politika
27 Ağustos 2013 Salı 20:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bulunduğu sırada, İngiltere Başbakanı David Cameron ile Suriye konusunda bir telefon görüşmesi yaptı.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre iki lider, görüşme sırasında, Şam yönetiminin sivil halka karşı kimyasal silah kullanmaktan çekinmediğinin açıkça ortaya çıkmasının ardından, uluslar arası toplumun yaşanan bu insanlık dramına seyirci kalamayacağını vurguladı.

Başbakan Erdoğan, bugün Güneysu’dan Trabzon Hava Limanı’nda helikopterle intikali sonrasında, Danimarka Başbakanı Helle Thorning-Schmidt'i de telefonla arayarak, Suriye ve Mısır’daki son gelişmeler hakkında fikir teatisinde bulunmuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası