Ege Postası
Geri

Erdoğan: Türkiye yeni dönemin forveti olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezinde Yüksek Teknoloji Teşvik Programı Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.
Erdoğan: Türkiye yeni dönemin forveti olacak
Haberler / Politika
26 Temmuz 2024 Cuma 15:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezinde Yüksek Teknoloji Teşvik Programı Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, Tüm dünyayı menfi etkileyen siz bulutu dağıldığında Türkiye yeni dönemin forveti olacak" değerlendirmesinde bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sermaye düşmanlığı, yatırım karşıtlığı yapanlara asla fırsat vermeyiz." dedi.

Erdoğan, "2. Dünya Savaşı'nın galiplerinin ekonomik, siyasi, askeri ve diplomatik çıkarlarını korumak amacıyla kurulan küresel sistem, miadını doldurmaya başlamıştır" ifadelerini kullandı. 

Erdoğan, "Amerika'nın kongresinde soykırımcı bir katilin nasıl alkışlandığını tüm dünya izledi, gördük. Kim alkışlanır? İnsanlığa hizmeti olan alkışlanır. 40 bine yakın çocuk, kadın, yaşlı, bu insanları katledenleri düşünün Temsilciler Meclisi alkışlıyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kritik teknolojileri desteklemeye devam edeceğiz. Daha güçlü bir Türkiye'yi siz sanayicilerimizin katkısıyla inşa edeceğiz. Bu yolda biraz daha sabırlı olmamız gerekiyor. Türk ekonomisi çok boyutlu bir değişim sürecinden geçiyor. Daha doğru ifadeyle kabuk değiştiriyor. İş dünyamız şunu çok iyi bilsin. Ekonomimiz bu sürecin sonucunda farklı bir lige yükselecek. Tüm dünyayı menfi etkileyen siz bulutu dağıldığında Türkiye yeni dönemin forveti olacak" ifadelerini kullandı.(DUVAR)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası