Ege Postası
Geri

Özgür Özel'den 'SGK borcu' tepkisi: Belediyelerimize darbe girişimi var

Partisinin Bursa İl Başkanlığı'nda konuşan CHP lideri Özel, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından sonra belediyelere borç bildirimleri göndermesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Söz konusu durumu 'darbe girişimi' olarak değerlendiren Özel, "Parayı AK Partili harcamış bize ödetmek istiyorlar" dedi. Özel, yapılacak ilk seçimlerde Türkiye'de iktidar değişeceğine inandığını belirtti.
Özgür Özel'den 'SGK borcu' tepkisi: Belediyelerimize darbe girişimi var
Haberler / Politika
26 Temmuz 2024 Cuma 11:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Bursa İl Başkanlığı'nda konuştu.

Belediyelerin Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) olan borçlarının tahsiline ilişkin tartışmalara değinen Özel, "CHP'li belediyeler iş yapmasın diye çok haksızlığa uğruyorlar" dedi.

AK Parti'den devraldıkları Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin toplam 30 milyar TL borcu olduğunu aktaran Özel, "Türkiye'nin en borçlu belediyeleri AKP'den CHP'ye geçen belediyeler" dedi. "Bize enkaz devrettiler başkanlarımız her şeye rağmen inanılmaz bir gayretle çalışıyorlar. Elimizi kolumuzu bağlamaya çalışan bir iktidar var ama başaramayacaklar" diye konuştu.

Erdoğan'ın talimatıyla CHP'li belediyelere mali darbe girişiminde bulunulduğunu söyleyen Özel, "Türkiye'nin en büyük dayanışmasını örgütleriz ama yine de vatandaşı mağdur etmeyiz" ifadelerini kullandı.

Yapılacak ilk seçimlerde Türkiye'de iktidarın değişeceğini söyleyen Özel, "Devlet milletin karşısına dikilirse orada devlet değil millet kazanır" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası