Ege Postası
Geri

Özgür Özel: Yeni bir yapımız var SODEMBEK, başkanlığını ben yapıyorum

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Sosyal Demokrat Belediyeler Eşgüdüm Konseyi"ni (SODEMBEK) kurduklarını söyledi.
Özgür Özel: Yeni bir yapımız var SODEMBEK, başkanlığını ben yapıyorum
Haberler / Politika
25 Temmuz 2024 Perşembe 21:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Balıkesir'de temaslarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Karesi Belediyesi'ni ziyaret etti.

Sosyal Demokrat Belediyeler Eşgüdüm Konseyi'ni (SODEMBEK) kurduklarını dile getiren Özel, "Sizin tüm ihtiyaçlarınızda Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcımız burada. Yeni bir yapımız var SODEMBEK diye, "Sosyal Demokrat Belediyeler Eşgüdüm Konseyi". Bunun için de hem SODEMSEN’in Genel Başkanı hem SODEM’in Başkanı hem de delege çoğunluğunu elde ederek çoğunluk sağladığımız ve seçimlerini kazandığımız başta Türkiye Belediyeler Birliği, Türkiye Tarihi Kentler Birliği, Kıyı Ege Belediyeler Birliği, Ege Belediyeler Birliği, İç Anadolu Belediyeler Birliği, Marmara Belediyeler Birliği, Sağlıklı Kentler Birliği gibi çok sayıda yapının başkanlarından oluşan bir konseyimiz var. O konseyin başkanlığını ben yapıyorum, Onursal Başkanlığını da Eskişehir önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen yapıyor. Hem eşgüdümle hem eğitimle hem denetimle ilgili hep birlikte bir ortaklığı sağlayacağız ve hep birlikte çalışacağız. Bu yapıların tamamı Karesi Belediyesi’yle iş birliğine, Karesi Belediyesi’ni desteklemeye hazır durumdadırlar. Biz hep beraber Karesi’nin ve Balıkesir’in yüzünü güldüreceğiz. Günü geldiğinde bütün Türkiye'nin yüzünü güldüreceğiz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası