Ege Postası
Geri

Erdoğan'dan Trabzon'da Diyarbakır mesajı

Başbakan Erdoğan, Trabzon'da konuşuyor
Erdoğan'dan Trabzon'da Diyarbakır mesajı
Haberler / Politika
23 Kasım 2013 Cumartesi 14:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakan Tayyip Erdoğan Trabzon'da yaptığı konuşmada geçen haftaki Diyarbakır ziyaretini hatırlattı. Erdoğan Trabzonlulara seslenerek 'Sizinle bir konuyu tartışacağım' dedi ve sözlerine şöyle devam etti: "Geçen hafta Diyarbakır'a gittik. Açılışlar gerçekleştirdik. Diyarbakırlı vatandaşlarımızla kucaklaşarak birliğimizi bir kez daha vurguladık.

Biz sizi, siz de bizi iyi bilirsiniz. Bugüne kadar ne diyeceksek açıkça söyledik. Biz nabza göre şerbet sunan her gittiği bölgede ayrı konuşanlardan olmadık. İstanbul'da ne söylediysek Van'da da aynı konuştuk. Diyarbakır'da ne söylediysek işte şimdi Trabzon'da da aynı şeyi söylüyoruz. İzmir'de bayrağımızı nasıl salladıysak Hakkari'de de aynı gururla salladık. Bu millet kavramının içinde Türkü var, Kürdü var, Lazı var, Abhazası da var. Millet budur. Bunu anlamamak istemeyenler olabilir. Biz ırkçı bir parti değiliz. Biz milletimizin tamamını kucaklıyoruz.
Biz Diyarbakır'da nasıl bir gönül gözüyle konuştuysak burda da aynı dille konuşuyoruz."Kendilerini bu girişimleri nedeniyle suçlayanları "Bizi utanmadan, sıkılmadan, arsız ve hayasızca bölücü olmakla suçlayanlar aslında kendi zihinlerinde Türkiye'yi bölmüş, Türkiye'nin bir bölümünü gündemlerinden, zihinlerinden, kalplerinden çıkarmış durumdalar" diye eleştiren Erdoğan hedeflerini şöyle özetledi: "Biz hesap peşinde değil, 76 milyon helalleşmenin peşindeyiz."

DERSHANE TARTIŞMASI
Başbakan Erdoğan konuşmasının başında dershane tartışmalarına da göndermede bulundu öşyle konuştu:

"Öğretmen, sadece üniversite sınavlarına hazırlayanlar değildir. Sadece test tekniğini öğretenler değildir, 13 yıl boyunca ilim öğreten, edep, adap öğreten, sabırla öğrencisine hayatı öğreten, takdim edenler bu işin asli unsurudur."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası