Ege Postası
Geri

Erdoğan'ı yerin dibine soktu

Ülke TV ekranlarında konuşan Salih Tuna gündemdeki isim Yılmaz Erdoğan için ağır konuştu: Yılmaz Erdoğan saray soytarısıdır!
Erdoğan'ı yerin dibine soktu
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Eylül 2012 Perşembe 11:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 Yılmaz Erdoğan'ın ismi üzerinden gelişen tartışmada sadece muhalifler değil muhafazakar cepheden de ilginç tepkiler geliyor. Ülke TV ekranlarında konuşan Salih Tuna, Erdoğan'ın ezan temalı çıkışının içerik olarak doğru olduğunu söyledikten sonra eski defterleri açtı ve ünlü sanatçıyı topa tuttu.

YILMAZ ERDOĞAN İLE ERTUĞRUL ÖZKÖK ARASINDA FARK YOKTUR

Yılmaz Erdoğan'ın dindarlar baskı altındayken hiç bir tavır almadığını, 28 Şubat süreci boyunca tek bir söz dahi etmediğini kaydeden Salih Tuna çarpıcı örnekler verdi. Ahmet Kaya'nın baş örtülüler konusundaki duyarlığını ve ödediği bedeli hatırlatan Salih Tuna, Yılmaz Erdoğan'ın ise aynı süreçte susmayı tercih ettiğini söyledi.

Erdoğan'ın "Bana Bir Şehyler Oluyor" adlı oyununa değinen Salih Tuna "oyunda sayısız defa Tanrı geçer ama bir kez dahi 'Allah' denmemiştir" dedi. Tuna, Erdoğan ile Ertuğrul Özkök arasında muhafazakar ve dindarların değerlerine yaklaşım açısından bir farklılık olmadığını söylerken "eskiden Ertuğrul Özkök'ü eğlendiriyordu şimdi o yüzden tepki alıyor" dedi.

"YILMAZ ERDOĞAN SARAY SOYTARISIDIR"

"Ahmet Kaya ve Haluk Bilginer başörtülülerin yanında durduğunda Özkökler bir şey diyememiştir çünkü kendi içinde bir tutarlılığı vardır bu insanların aldığı tavrın... Ama Yılmaz Erdoğan saray soytarılığı yapmıştır. Ertuğrul Özkök ve Reha Muhtar'ı eğlendirmiştir... O yüzden şimdi bu insanlar 'neden bizi eğlendirmiyorsun' diye şikayet ediyorlar. Siz şimdi uzun yıllar saray soytarılığı yapacaksınız sonra da çıkıp... Jöleli diyorlar ya bunu jölesi de yok... Bizim bunları sorma hakkımız var, durduğumuz yer açısından bu hakkımız var. Ama bazılarının yok, Tarık Akan'ın sorgulama hakkı yok mesela...

VİZONTELE'DEKİ ÇAPULCU HOCA İLE NE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUN ARKADAŞ!

 

Vizontele'de neden beyaz Türklere güldürüyorsun Hakkarili insanları. Oradaki çapulcu hoca tiplemesiyle ne yapmaya çalışıyorsun arkada? Ben bunları söylemek zorundayım. Zorundayım çünkü bunları o zaman da söyledim..."

KEKEÇ: KONUMUZ ERDOĞAN DEĞİL YAPTIĞI AÇIKLAMA OLMALI

Ahmet Kekeç ise Yılmaz Erdoğan'ın tartışma yaratan sözlerinin doğru olduğunu, Erdoğan'ın değil söylediklerinin konuşulması gerektiğini söyledi. Erdoğan'ın eleştirilecek yanları olsa da konu bu değil diyen Kekeç şöyle devam ett:

"Toptan bir Yılmaz Erdoğan yargılaması yapılacaksa zaten Erdoğan'ın hiç şansı yok. Vizontele'de, Bana Bir Şehyler Oluyor'da benim itikatıma anlayışıma ters olan ayılanac

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası