Ege Postası
Geri

Erdoğan'ın ABD'de 'muhalefet çok acımasız' sözleri gündem oldu

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen ABD'ye yapmış olduğu ziyarette muhalefetin 'mültecilere karşı çok acımasız' olduğunu öne sürdüğü cümleler sosyal medyada gündem oldu.
Erdoğan'ın ABD'de 'muhalefet çok acımasız' sözleri gündem oldu
Haberler / Politika
14 Eylül 2024 Cumartesi 15:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz yıl 19 Eylül'de ABD'ye yapmış olduğu ziyarette medyaya verdiği bir ropörtajda muhalafeti 'mültecilere karşı acımasız' olmakla itham ederek şikayet etmişti. 

Erdoğan'ın konuşması sosyal medyada yeniden gündem oldu.

''MUHALEFET ÇOK ACIMASIZ''

Erdoğan spikerin Türkiye'nin mültecilere en fazla ev sahipliği yapan bir ülke olarak mültecilere nasıl yaklaştığını sorması üzerine ''Mültecilere karşı bazı ülkelerde bakış açısı olumlu örneğin ABD'de ve Almanya'da böyle. Bizim de mültecilere bakışımız çok farklı. Ama ülkemizdeki muhalefetin mültecilere bakışı çok acımasız, böyle bir tehdit olarak görüyor. Mültecilere olan ev sahipliğimizi bugüne kadar yaptıysak aynen devam edeceğiz'' yanıtını vermişti. (Cumhuriyet)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası