Ege Postası
Geri

Ereğli'de trafik kazası: 2 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Yaralılar ambulans ve ekip otosu ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.    Kaza, terminal girişinde meydana...
Ereğli'de trafik kazası: 2 yaralı
Haberler / Güncel
22 Eylül 2013 Pazar 13:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Yaralılar ambulans ve ekip otosu ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

    Kaza, terminal girişinde meydana geldi. Terminal içine dönüş yapan Mehmet Özen'in kullandığı 67 T 8141 plakalı ticari taksi ile Devrek yolu istikametinden şehir merkezi istikametine giden İlhan Turgut'un kullandığı 67 LK 390 plakalı hususi otomobil çarpıştı. Kazada İlhan Turgut'un eşi Güler Turgut ve 11 yaşında ki oğlu Ozan Turgut yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Güler Turgut ambulans ile oğlu Ozan Turgut ise ekip otosu ile hastaneye kaldırıldı.

    Kazada hasar gören otomobillerin olay yerinden kaldırılması ile trafik normale döndü. Hastanede tedavi altına alınan anne Güler ile oğlu Ozan'ın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

    Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası