Ege Postası
Geri

Kazak hırsızlarından biri yakalandı

Gaziantep’te bir triko atölyesinden 800 kazak ve bir triko makinesi çalan 2 şüpheliden biri yakalanarak gözaltına alındı. Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği tarafından...
Kazak hırsızlarından biri yakalandı
Haberler / Güncel
22 Eylül 2013 Pazar 13:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gaziantep’te bir triko atölyesinden 800 kazak ve bir triko makinesi çalan 2 şüpheliden biri yakalanarak gözaltına alındı.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında bir iş yerinden 800 kazak ve bir adet triko makinesinin çalınması ile ilgili soruşturma başlatıldı. 20 Eylül tarihinde Şahinbey Mahallesi’nde bir triko atölyesinde meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili yapılan araştırmalar sonucu şüphelilerden Mehmet Y. Beydilli Mahallesi'nde yakalanırken, Musa G. isimli şüpheliyi yakalama çalışmaları sürüyor.

Çalıntı malzemelere polis tarafından el konurken, zanlı Mehmet Y., Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayın firarisi Musa G.'nin ise yakalanması için çalışmalar sürüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası