Ege Postası
Geri

Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Tekkeköy’de poliklinik açacak

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü ile Tekkeköy Belediyesi arasında imzalanan protokol anlaşması kapsamında Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, ilçeye semt polikliniği kuracak. 1996 yılında Tekkeköy Belediyesi hizmet binası olarak inşa...
Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Tekkeköy’de poliklinik açacak
Haberler / Güncel
22 Eylül 2013 Pazar 12:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Samsun İl Sağlık Müdürlüğü ile Tekkeköy Belediyesi arasında imzalanan protokol anlaşması kapsamında Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, ilçeye semt polikliniği kuracak. 1996 yılında Tekkeköy Belediyesi hizmet binası olarak inşa edilen ancak kullanılmadan binada faaliyete geçecek poliklinik için tadilat işlemlerinin tamamlanması bekleniyor.

    Sağlık yatırımlarında önemli gelişme sağlanan Samsun’un Tekkeköy ilçesi, Ağız ve Diş Hastanesi Polikliniği’ne de kavuşacak. Kaderine terk edilen 3 katlı bina, gerekli tadilatların yapılmasının ardından Tekkeköy Eğitim Kültür ve Sağlık Merkezi olarak hizmete açılmıştı. Üçüncü katında birçok alanda kurslar ve eğitimler verilen binanın ikinci katı ise Samsun İl Sağlık Müdürlüğü ile Tekkeköy Belediyesi arasında imzalanan protokolle Diş Sağlığı Hastanesi semt polikliniğine çevrilecek. 7 diş hekiminin hizmet vereceğini tam teşekküllü semt polikliniğinin birkaç ay içinde açıklaması planlanıyor.

    Tadilat ve inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, polikliniğin ilçe halkına büyük katkı sağlayacağını söyledi. Sağlık alanında ilçede birçok hizmete imza attıklarını hatırlatan Başkan Tekin, “İlçemize yaraşır Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 istasyonu yapıp Sağlık İl Müdürlüğü’ne devrettik. Şimdi de Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin semt polikliniğini ilçemize kazandırıyoruz. Binanın içinde tadilat ve inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Burada diş hastalıklarının tamamına müdahale edilecek. Diş çekimi, dolgu, bazı diş operasyonları, kanal tedavisi gibi daha birçok diş sorununun tedavisi bu poliklinikte yapılacak. Hastanemiz 2-3 aya kadar hizmete açılacak. Şimdiden diş polikliniği ilçemize, halkımıza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası