Ege Postası
Geri

Soğan yüklü kamyon binaya çarptı

Ataşehir'de, park halindeyken freni boşalan soğan yüklü bir kamyon 3 katlı binaya çarptı. Olay sırasında sokakta kimsenin olmaması faciayı önledi. Bina sakinleri yaşanan sarsıntı nedeniyle deprem korkusu yaşadı. Kaza, saat 10.00 sıralarında...
Soğan yüklü kamyon binaya çarptı
Haberler / Güncel
22 Eylül 2013 Pazar 11:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ataşehir'de, park halindeyken freni boşalan soğan yüklü bir kamyon 3 katlı binaya çarptı. Olay sırasında sokakta kimsenin olmaması faciayı önledi. Bina sakinleri yaşanan sarsıntı nedeniyle deprem korkusu yaşadı.

Kaza, saat 10.00 sıralarında Mevlana Mahallesi, Kıbrıs Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre Osmaniye'den soğan getiren 81 KB 754 plakalı kamyon cadde üzerine park edildi. Sürücünün ayrılmasından bir süre sonra hareket eden tonlarca ağırlıkdaki kamyon yaklaşık 70 metre sürüklenerek yol üzerindeki bina ile park halindeki bir otomobile çarptı. Bina önündeki barakayı yıkarak balkona ve doğalgaz hattına zarar veren soğan yüklü kamyon korku ve paniğe neden oldu. Büyük bir gürültüyle yataklarından uyanan bina sakinleri deprem olduğunu sanarak dışarıya koştu. Gördükleri manzara karşısında kısa sürelik şok yaşayan vatandaşlar, daha sonra itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede gelen yardım ekipleri önce yangın ihtimaline karşı önlem aldı. Daha sonra zarar gören doğalgaz borusunu kapatan görevliler, olay yerine kimsenin yaklaşmasına izin verdi. Kaza nedeniyle kamyon ve binada maddi hasar meydana geldi.

Öte yandan, yaşanan sarsıntı ve gürültü nedeniyle kendilerini güçlükle dışarıya attıklarını söyleyen bina sakinleri, 17 Ağustos depreminden daha büyük bir sarsıntı yaşadıklarını belirtti. Çok korktuklarını anlatan vatandaşlar, kimsenin zarar görmemiş olmasını şans olarak değerlendirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası