Ege Postası
Geri

İstanbul’da etkili olan sağanak kazalara neden oldu

İstanbul’da sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağmur çok sayda kazaya neden oldu. Kazalarda, bazı sürücü ve yolcular yaralandı, araçlarda ise maddi hasar meydana geldi.İstanbul’da etkili olan sağanak yağış, kazalara da davetiye çıkardı....
İstanbul’da etkili olan sağanak kazalara neden oldu
Haberler / Güncel
22 Eylül 2013 Pazar 10:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İstanbul’da sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağmur çok sayda kazaya neden oldu. Kazalarda, bazı sürücü ve yolcular yaralandı, araçlarda ise maddi hasar meydana geldi.

İstanbul’da etkili olan sağanak yağış, kazalara da davetiye çıkardı. Özellikle Anadolu Yakası’nda çok sayıda yaralamalı ve maddi hasarlı kaza meydana geldi. Kazalar nedeniyle yollarda yoğun trafik oluştu.

Ümraniye’de iki minibüsün kafa kafaya çarpışması sonucu 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastanelere kaldırıldı. Maltepe’de bir tur otobüsü 5 araca çarptı. Bu kazada da 2 kişi yaralandı. Maltepe'de bir başka kazada da 1 kişi yaralandı. Bu kazaların dışında Kadıköy, Maltepe ve Ümraniye’de çok sayıda da maddi hasarlı kaza meydana geldi.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası