Ege Postası
Geri

Suriyeli adam İzmir’de karısını kalbinden bıçaklayarak öldürdü

Suriye’den Mardin’e, oradan da 3 ay önce 8 çocuğu ve eşiyle birlikte İzmir’e gelerek yerleşen 50 yaşındaki Suriye uyruklu Salih Muhamed, 38 yaşındaki eşi Elif Muhamed’i, çocuklarının gözü önünde kalbine sapladığı bıçakla öldürdü....
Suriyeli adam İzmir’de karısını kalbinden bıçaklayarak öldürdü
Haberler / Güncel
22 Eylül 2013 Pazar 12:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Suriye’den Mardin’e, oradan da 3 ay önce 8 çocuğu ve eşiyle birlikte İzmir’e gelerek yerleşen 50 yaşındaki Suriye uyruklu Salih Muhamed, 38 yaşındaki eşi Elif Muhamed’i, çocuklarının gözü önünde kalbine sapladığı bıçakla öldürdü. Cinayet zanlısı koca, yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, sabah saat 06.00 sıralarında, Karabağlar ilçesi Eskiizmir semti 3907 Sokak numara 22'de meydana geldi. Suriye’den Mardin'e, oradan da 3 ay önce İzmir’e gelerek yerleşen Suriye uyruklu Muhamed ailesi, Salih Mumamed'in özürlü maaşı ile geçimlerini sağlıyordu. İddiaya göre, her gün 8 çocuğunun annesini döven Salih Muhammed, sabaha karşı yine Elif Muhamed'i dövmeye başladı. Dayaktan kurtulmak için kendini evden dışarı atmaya çalışan 8 çocuğunun annesi Elif Muhamed'i kapının önünde yakalayan Salih Muhamed, mutfaktan aldığı ekmek bıçağını kalbine sapladı.

İddiaya göre, Salih Muhamed, yerde kanlar içinde kalan 23 yıllık eşi Elif Muhamed'i bırakıp olay yerinden kaçtı. Çığlık sesleri üzerine uyanan Muhamed çiftinin çocukları, annelerini kanlar içinde yerde yatarken gördü. Çocukların sesine eve gelen komşuları Elif Muhamed'i görünce durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, kalbine tek bıçak darbesi alan Eilf Muhamed'in hayatını kaybettiği belirlendi. Yaşları 2 ile 20 arasında değişen Muhamet çiftinin 5'i kız, 3'ü erkek çocukları gözyaşlarını tutamazken büyük üzüntü yaşadı. Kapının önünde ölen annelerini göstermemek için polis, evde olan çocukları pencereden çıkardı.

Çocuklar, bilgilerine başvurulmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Olaydan sonra kaçan sağ gözü görmeyen, yaklaşık 1.50 boylarındaki cinayet zanlısı Salih Muhamed yakalanarak gözaltına alındı. Yaklaşık 3 ay önce ailesiyle birlikte İzmir'e gelen baba Salih Muhamed'in çok agresif olduğu ve her gün çocuklarını ve eşini dövdüğü ileri sürüldü. Cumartesi günü de Salih Muhamed’in, eşi Elif Muhamed'i dövdüğü, akrabalarının araya girmesiyle eşiyle barıştırıldığı öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası