Ege Postası
Geri

Ergenekon Davası'nda karar 5 Ağustos'ta

Ergenekon Davası'nda hazır bulunan sanıkların son sözlerinin de alınmasının ardından Mahkeme Başkanı Hasan Hüseyin Özese, kararın yazılması ve açıklanması için duruşmayı 5 Ağustos 2013 tarihine ertelediklerini açıkladı.İstanbul...
Ergenekon Davası'nda karar 5 Ağustos'ta
Haberler / Güncel
21 Haziran 2013 Cuma 21:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ergenekon Davası'nda hazır bulunan sanıkların son sözlerinin de alınmasının ardından Mahkeme Başkanı Hasan Hüseyin Özese, kararın yazılması ve açıklanması için duruşmayı 5 Ağustos 2013 tarihine ertelediklerini açıkladı.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Ergenekon Davası'nda savunmaların alınması işlemi ve ardından da son sözlerin alınması işleminin tamamlandı. Mahkeme Başkanı Özese heyet olarak aldıkları ara kararı açıkladı.

Esas hakkındaki mütalaaya karşı savunmaların alınmasından sonra sanıkların son sözlerinin de alındığını belirten Başkan Özese, açık yargılamaya son verildiğini söyledi. Başkan Özese, dosyanın kapsamlı ve sanık sayısının fazla olmasını da dikkate aldıklarını belirterek hükmün yazılması için duruşmayı 5 Ağustos 2013 tarihine ertelediklerini açıkladı.

Duruşmanın tamamlanmasından sonra sanıklar ve izleyiciler Onuncu Yıl ve Gençlik Marşlarını birlikte söylediler. Bazı sanık yakınlarının ağlaması üzerine sanıklar telkinlerde bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası