Ege Postası
Geri

Ergün, “Öğretmenlerimize şükran borçluyuz”

MANİSA Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Başöğretmen’ unvanı verilmesi nedeniyle kutlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.
Ergün, “Öğretmenlerimize şükran borçluyuz”
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Kasım 2013 Cuma 15:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Başöğretmen’ unvanı verilmesinin yıldönümü ve Öğretmenler Günü olması nedeniyle bir mesaj yayınlayan Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Milletimizin geleceği olan çocuklarımızı yetiştirenler öğretmenlerimizdir. Bu değerli ve kutsal görevi meslek edinen öğretmenlerimiz, geleceğimizin teminatı evlatlarımızı yetiştirmek için vatanımızın her köşesinde büyük bir fedakarlık göstermektedir. Cumhuriyet nesillerini öğretmenlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, çağdaş ve demokratik bir toplum oluşturmak adına en büyük sorumluluğu onlara yüklemiştir. Atatürk, ‘Milletleri kurtaranlar, yalnız ve ancak öğretmenlerdir’ ifadesiyle, öğretmenlik mesleğinin toplumumuzun çağdaş, kaliteli ve yüksek yaşam standartlarına taşınmasındaki önderlik etme ve örnek olma rollerini vurgulamıştır. Bütün zorluklara rağmen çocuklarımıza bir harf öğretebilmek için cennet vatanımızın her köşesinde büyük bir şevk ve gayretle görev ifa eden fedakarlığın zirve isimleri olan saygıdeğer öğretmenlerimizin ‘Öğretmenler Günü’nü kutluyor, aileleri ve öğrencileri ile birlikte kendilerine şükran borçlu olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Bu duygularla başta ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, görevleri başında şehit düşen ve aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum”  dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası