Ege Postası
Geri

Erkan Mutlu sevenleriyle buluştu

Türkiye’nin uluslararası kitap, kırtasiye ve teknoloji mağazaları zinciri NT, 2013 okur-yazar buluşmaları etkinliği kapsamında Erkan Mutlu ile hayranlarını buluşturdu. NT Üsküdar Şubesi’nde gerçekleştirilen buluşmada, Erkan Mutlu ‘Mehmet...
Erkan Mutlu sevenleriyle buluştu
Haberler / Güncel
3 Ağustos 2013 Cumartesi 14:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye’nin uluslararası kitap, kırtasiye ve teknoloji mağazaları zinciri NT, 2013 okur-yazar buluşmaları etkinliği kapsamında Erkan Mutlu ile hayranlarını buluşturdu.

NT Üsküdar Şubesi’nde gerçekleştirilen buluşmada, Erkan Mutlu ‘Mehmet Akif Ersoy Sesleniyor’ albümünü sevenleri için imzaladı. İmza günü için yoğun ilgiyle karşılanan Erkan Mutlu, sevenlerine albümü ile ilgili bilgi vererek, sohbet etti.

NT Mağazacılık Kitap Kırtasiye Bölüm Müdürü Yılmaz Şimşek, Erkan Mutlu’yu ağırlamaktan gurur duyduklarını söyledi. Şimşek, “NT olarak, düzenlediğimiz bu tarz etkinliklerle sanatseverlerin sanatçıları yakından tanıma imkanı bulacaklarını düşünüyoruz. Her zaman sorumlu marka bilinci ile hareket ediyoruz. Bu tür etkinlikler artarak devam edecek.” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası