Ege Postası
Geri

Ertuğrul Günay: 'Said Nursi ülkemize rehber olmuştur'

Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay "Risale-i Nur Enstitüsü" tarafından düzenlenen "Risale-i Nur Konferansı"na telgraf gönderdi.
Ertuğrul Günay: 'Said Nursi ülkemize rehber olmuştur'
Haberler / Güncel
5 Nisan 2013 Cuma 15:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ertuğrul Günay "Risale-i Nur Enstitüsü" tarafından düzenlenen "Risale-i Nur Konferansı"na telgraf gönderdi. Günay, telgrafında Said Nursi'nin "fikir ve eserleriyle" ülkeye rehber olduğunu savundu.
Ertuğrul Günay'ın "Risale-i Nur Konferansı"na gönderdiği mesajda şu ifadeler yer aldı:
“Bediüzzaman Said Nursi’nin vefatının 53. yılı münasebetiyle tertiplediğiniz ‘İnsanlık ve Dünya Barışı için Said Nursi’nin Milliyet Anlayışı’ konulu toplantıya yönelik nazik davetiniz için teşekkür ederim.
Allah’a olan sevgisi ve inancıyla milletine sabır ve tahammülle hizmet eden Bediüzzaman, fikir ve eserleriyle inançlı nesillerin yetişmesi yolunda ülkemize rehber olmuştur.

Çok erken yaşlardan itibaren eğitime büyük önem veren ve hayatını ilim uğrunda hizmete adayan Said Nursi’yi rahmetle anıyor, bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve tüm katılımcılara içten selam ve saygılarımı sunuyorum.” (Sol-Haber Merkezi) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası