Ege Postası
Geri

Erzincan'da 17 bin diş fırçası ve macunu dağıtıldı

Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen diş macunu ve diş fırçalarının dağıtımına Erzincan da başlandı. Erzincan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından Erzincan Belediyesi Kültür Evi arka...
Erzincan'da 17 bin diş fırçası ve macunu dağıtıldı
Haberler / Genel
27 Haziran 2013 Perşembe 14:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen diş macunu ve diş fırçalarının dağıtımına Erzincan da başlandı.

Erzincan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından Erzincan Belediyesi Kültür Evi arka kısmında kurulan stantta diş hekimleri ve görevliler vatandaşlara diş fırçası ve diş macunu dağıtılırken ‘Diş Fırçalama Yöntemleri’ ile ilgili bilgilendirme broşürü de verilerek ağız hijyeni konusunda bilgilendirme yapıldı.

Konu ile ilgili olarak Erzincan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Diş Hekimi Murat Yılmaz “Erzincan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak yılda yaklaşık yüz bin insanımıza hizmet vermekteyiz. Kamu hastaneler birliği kurulduktan sonra bakanlığımızın öncelikli hizmetlerinden birisi olan toplumun ağız diş sağlığı seviyesini yükseltilmesi maksadıyla çeşitli çalışmalarda bulunmaktayız. Bu çalışmaların birinci grubu olan okul içerisinde öğrencilerimizin ağız diş sağlığı taramalarının yapılmış olup çocuklarımıza diş fırçası ve macunu dağıtılmıştır. Bu günde burada kurduğumuz standımızda çalışmalarımızın ikinci etabı olan Erzincan halkının tamamına diş fırçası ve macunu dağıtmak için burada bulunuyoruz. Bu gün vatandaşlarımıza yaklaşık 17 bin adet diş fırçası ve macun dağıtmayı düşünmekteyiz” dedi.

Uygulamadan dolayı yetkililere teşekkür eden vatandaşlar diş sağlığına dikkat edilmesi gerektiği ve her zaman diş fırçalamak gerektiğini söylediler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası