Ege Postası
Geri

Erzurumlulardan Fikret Kar’a destek

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziemir Belediye Başkan Aday adayı Fikret Kar, seçim çalışmaları kapsamında Gaziemir Erzurumlular Derneği’ni ziyaret etti. Dernek yönetimi ve üyelerine çalışmaları hakkında bilgi veren Kar, dernek üyeleri görüş alış verişinde bulundu.
Erzurumlulardan Fikret Kar’a destek
Haberler / Yerel Politika
10 Ekim 2013 Perşembe 11:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday adayı Fikret Kar, amacının halk için yararlı işler yapmak olduğunu belirtti. Kar, “Sarnıç’ında, derneklerinde sorunlarını çok iyi biliyoruz. Ben halkın içinden biriyim. Projelerimiz, yapmak istediklerimiz var. Bunların hepsini sizlerle paylaşacağız. Benim çocukluğum buralarda geçti. O yüzden burada ne yapılacaksa sizlerle beraber yapacağız.” Diye konuştu.

Derneklerine Fikret Kar tarafından yapılan ziyaretten oldukça mutlu olduklarını belirten Erzurumlular Derneği Gaziemir Şubesi Başkanı Salim Eser, “Fikret Başkanın Gaziemir’i daha iyi yerlere getirmesini canı gönülden istiyoruz. Nasip olursa Belediye Başkanı seçildikten sonra Fikret Başkandan taleplerimiz olacak. 460 üyemiz var Fikret Beyin Başkan seçildikten sonrada bizi mağdur etmeyeceğine eminiz.” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası