Ege Postası
Geri

Esenler'de öğrenciler karnelerini festivalle aldı

Esenler Belediyesi başarılı öğrencilere karnelerini festivalle verdi. Törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik de katıldı.Dörtyol Meydanı’nda gerçekleştirilen ve 10 Haziran’da başlayan 2. Eğitim Festivali bugün sona...
Esenler'de öğrenciler karnelerini festivalle aldı
Haberler / Güncel
14 Haziran 2013 Cuma 22:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Esenler Belediyesi başarılı öğrencilere karnelerini festivalle verdi. Törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik de katıldı.

Dörtyol Meydanı’nda gerçekleştirilen ve 10 Haziran’da başlayan 2. Eğitim Festivali bugün sona erdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’in de katıldığı festivalin son gününde okullarında başarılı olan öğrencilere karne ve başarı belgeleri verildi. Çelik ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu başarılı öğrencilere çeyrek altın ve Ipad hediye etti. Okul yöneticilerine de plaket verildi.

Türkiye’nin genç bir nüfusa sahip olduğunu ifade eden Çelik, “Genç bir neslimiz var. Dünyanın en büyük sermayesi budur. AB ülkelerinin nüfusu gittikçe yaşlanıyor. Esenler en çok genç nüfusun olduğu ilçelerimizin başında geliyor. Onların istikbaline özel bir önem verelim.” diye konuştu.

Belediye başkanının yaz dönemi için her türlü kursun hazır olduğunu söylediğini belirten Çelik, çocukların yazı da çok iyi değerlendirmesi gerektiğini söyledi.

Çeşitli gösterilerin yapıldığı festival Yusuf Güney konseriyle son buldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası