Ege Postası
Geri

Eşini silahla başından vuran koca adliyede

İzmir'in Karabağlar ilçesinde eşini kafasından silahla vurarak öldüren İbrahim İ. (59) adliyeye sevk edildi. Olayın ardından, cinayetin işlendiği yere kefen parası bıraktığına dair not bırakanzanlı İbrahim İ., gazetecilerin sorusu üzerine...
Eşini silahla başından vuran koca adliyede
Haberler / Güncel
11 Haziran 2013 Salı 14:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'in Karabağlar ilçesinde eşini kafasından silahla vurarak öldüren İbrahim İ. (59) adliyeye sevk edildi. Olayın ardından, cinayetin işlendiği yere kefen parası bıraktığına dair not bırakanzanlı İbrahim İ., gazetecilerin sorusu üzerine pişman olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz pazar gecesi Zaim Ağa Caddesi 55 numarada meydana gelen olayda, Fatma İ. (57) evde kafasından silahla vurularak öldürülmüş olarak bulunmuştu. Mahalle sakinleri, Fatma İ.'nin bir yıl önce boşandığı fakat daha sonra tekrar biraraya geldiği kocası İbrahim İ. (59) ile sık sık tartıştığını öne sürdü. Cinayet sonrası kayıplara karışan ve cinayet şüphelisi olarak aranan İbrahim İ., Buca ilçesinde dün gece yakalanarak gözaltına alındı. Kredi çekerek ev alan eşlerin zamanla ödemede sorun yaşamaları üzerine evi sattıkları, boçlarını kapattıktan sonra ise kalan para yüzünden tartıştıkları öğrenildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan zanlı koca İbrahim İ., adliyeye sevk edildi. Bu sırada gazetecilerin 'pişman mısın'' sorusuna İbrahim İ. pişmanım cevabını verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası