Ege Postası
Geri

Eski koçundan Karşıyaka'ya haciz..

3 sezon boyunca Pınar Karşıyaka'yı çalıştıran koç Hakan Demir, alacaklarını tahsil edemediği için kulübe haciz koydurdu.
Eski koçundan Karşıyaka'ya haciz..
Haberler / Spor
29 Ocak 2013 Salı 11:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Karşıyaka dün haciz şoku ile sarsıldı. Pınar Karşıyaka takımını 3 sezon boyunca başarıyla çalıştıran ve taraftarın da büyük sevgisini kazanan koç Hakan Demir, kulüpten alacaklarını tahsil edemediği gerekçesi ile hukuki yollara başvurdu. Ve bunun üzerine dün kulübe haciz memurları geldi. 
Sanal paylaşım sitelerinin de desteğiyle çok çabuk biçimde yayılan bu haberin perde arkasındaki ismin eski koç Hakan Demir olması ise taraftarlar tarafından pek hoş karşılanmadı. 
Twitter başta olmak üzere birçok sosyal paylaşım sitesinden Hakan Demir'e tepki gösteren taraftarlara cevaben Hakan Demir'den bir açıklama geldi. 
Son dönemin popüler ortamı Twitter üzerinden konuyla ilgili açıklama yapan Demir, şunları söyledi: 
"Karşıyaka kulübünde üç sezon boyunca şerefle ve iftiharla antrenörlük yaptım. Avrupa'da ve Türkiye'de çok önemli başarılara imza attık. Antrenörlük hayatımın en güzel yılları geçti burada. Sevgi ile ayrıldık. Ayrıldıktan sonra hak ettiğim ödemelerin yapılması için defalarca ricada bulundum. Israrla yapılmayacağı söylenmesi üzerine tavsiyeler üzerine hukuk yoluna başvurmak zorunda kaldım. Kendisine özveri ile hizmet etmiş antrenörüne bunları reva görenler şimdi beni karalamak için bunu haber yaptırmış. Beni bilen bilir. Ama bunu yapanları vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum. Ayrıca biri de arayıp hocam veremedik kusura bakma on sene sonra hakkını ödeyeceğiz dese kabul ederdim. Ama bir telefonu çok görenler şimdi beni gönüllerden silmeye çalışmışlar; takdir sevgili Karşıyakalılar'ındır"(Ajansspor)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası