Ege Postası
Geri

Eskişehir emniyetine 6 yeni araç hibe edildi

Eskişehir Huzur Sevenler ve Destekleyenler Derneği tarafından hibe edilen 6 hizmet aracı, Eskişehir Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi. Polis Eşleri Yardımlaşma ve Kaynaşma Derneği de (PAYEK) 2'si akülü olmak üzere 3 tekerlekli sandalye...
Eskişehir emniyetine 6 yeni araç hibe edildi
Haberler / Genel
28 Haziran 2013 Cuma 12:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eskişehir Huzur Sevenler ve Destekleyenler Derneği tarafından hibe edilen 6 hizmet aracı, Eskişehir Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi. Polis Eşleri Yardımlaşma ve Kaynaşma Derneği de (PAYEK) 2'si akülü olmak üzere 3 tekerlekli sandalye verdi.

Polisevi’nde düzenlenen teslim törenine Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, İl Emniyet Müdür Vekili Mustafa Bayram ve polis müdürleri katıldı. Törende konuşan Vali Tuna, söz konusu araçları hibe edenlere teşekkür etti. Huzurlu bir ortamda yaşamanın önemine değinen Vali Tuna, "Herkes huzurlu bir ortamda yaşamak ister. Barışın, huzurun egemen olduğu Eskişehir’de böyle bir ortama sahip olabilmek ve bunu sürdürebilmek önem arz ediyor. Huzur ortamı her an bozulabilir tabi ama bunu bozdurmamak için herkesin üzerine düşeni yapması lazım." dedi.

Eskişehir Huzur Sevenler ve Destekleyenler Derneği Başkanı Alaattin Çoban ise derneğin amacının Eskişehir'e huzur vermek olduğunu kaydetti.

Konuşmaların akabinde Vali Tuna, Eskişehir Huzur Sevenler ve Destekleyenler Derneği Başkanı Alaattin Çoban’a ve Polis Eşleri Yardımlaşma ve Kaynaşma Derneği Eskişehir Şube Başkanı Nejla Kuru'ya teşekkür plaketi verdi. Daha sonra emniyet mensuplarına hibe araçların anahtarları teslim edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası