Ege Postası
Geri

Eskişehirspor - Akhisar Belediyespor Maçi Soyunma Odalari

ZİRAAT Türkiye Kupası grup maçında Eskişehirspor'un kendi sahasında Akhisar Belediyespor'a 2-0 yenildiği karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktörleri maçı değerlendirdi. Eskişehirspor...
Eskişehirspor - Akhisar Belediyespor Maçi Soyunma Odalari
Haberler / Spor
14 Ocak 2014 Salı 21:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ZİRAAT Türkiye Kupası grup maçında Eskişehirspor'un kendi sahasında Akhisar Belediyespor'a 2-0 yenildiği karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktörleri maçı değerlendirdi.
Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, sonucun kötü olduğunu ancak ortaya koydukları futboldan memnun kaldığını ifade ederek şöyle konuştu: "2014 yılının ilk resmi maçı ve gruplardaki ilk resmi maçımızda iyi bir başlangıç yapmak istiyorduk. Sonuç olarak kötü oldu, ama oyun olarak belki de sezon başından beri en iyi futbolu oynadık. İlk 10 dakikalık maalesef bir konsantrasyon eksikliğinden 2-0 geriye düştük. Ama ondan sonraki 70-75 dakikalık bölümde oyunun tamamına hakimdik. Sürekli pozisyonlara girdik. Çok net pozisyonlarımız vardı. Kalecinin çıkardıkları, direklerden dönen toplar vardı. Ofansif anlamdaki üretkenliğimizi bugün gördük, ama şans çok fazla yanımızda değildi. Sonuçta kaybettik ama oynanan oyun gelecek adına bizi umutlandırdı, mutlu etti. Bir sonraki maçta bundan daha iyisi yapabiliriz. Gücümüz ve yeteneğimiz var. Bugün sadece bir mağlubiyet. Bunu telafi edecek çok maç var. Oynanan oyundan ve ortaya konulan mücadeleden çok memnunum."
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 2-0'lık skoru koruyarak maçtan galip ayrıldıklarını söyledi. Hamzaoğlu şunları kaydetti: "Sonuç olarak iyi bir maç oldu. Hazırlık döneminden sonra hiç hazırlık maçı yapmadan buraya geldik. Oyunun geneline baktığımızda, maçın başında bulduğumuz iki golden sonra skoru korumaya çalıştık. Eskişehirspor biz öne geçtikten sonra oyuna ağırlığını koydu. İkinci yarı neredeyse maç bizim sahamızda geçti. En azından skoru korumayı başardık. Eskişehirspor'u ve oyuncularımı tebrik ediyoruz: İnşallah performansımızı artırarak devam ederiz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası