Ege Postası
Geri

Esnafı korkutup, haraç almak için el yapımı patlayıcı hazırlamışlar; 6 tutuklama

İzmir'in Ödemiş ilçesinde durdurulan bir otomobilde parça tesirli el yapımı patlayıcı (EYP) ele geçirilirken, 6 şüpheli gözaltına alındı. Tutuklanan şüphelilerin, EYP'yi haraç almak için esnafı korkutmak amacıyla hazırladıkları belirlendi.
Esnafı korkutup, haraç almak için el yapımı patlayıcı hazırlamışlar; 6 tutuklama
Haberler / 3. Sayfa
6 Temmuz 2024 Cumartesi 13:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ödemiş Büro Amirliği ve Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Terörle Mücadele Büro ekipleri, şüphe üzerine bir otomobili durdurdu.

Araçtaki aramada bir miktar parça tesirli el yapımı patlayıcı, 1 tabanca ve 3 bıçak ele geçirildi. Gözaltına alınan 6 şüpheli, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Şüphelilerin, 'Vatandaşları korkutmak, iş sahiplerinden tehdit ve baskı yoluyla kazanç elde etmek' amacıyla EYP hazırladıkları belirlendi. Polisteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı. (DHA)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası