Ege Postası
Geri

Eşrefpaşa Hastanesi'nden Karaburun'da sağlık taraması

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi doktorları ve laboratuvar ekibi, Karaburun ilçe merkezi ile köylerinde sağlık taraması yapıyor.
Eşrefpaşa Hastanesi'nden Karaburun'da sağlık taraması
Haberler / Yerel Yönetimler
20 Ocak 2014 Pazartesi 12:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Beş gün sürecek sağlık taraması, ilçe merkezinde Karaburun Belediyesi toplantı salonunda başladı. Sağlık taraması için belediye toplantı salonuna gelen vatandaşlardan kan örnekleri alındı. Tansiyon ölçümleri de yapılan taramada, sağlık konusundaki şikayetleri de alınan vatandaşlar, gerekli görülen sağlık kuruluşlarına yönlendirildiler.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait gezici diş tedavi aracında da ücretsiz olarak diş muayenesi uygulaması yapıldı. Ücretsiz olarak yapılan genel sağlık taraması ve diş muayenesine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Karaburun köylerini de kapsayacak şekilde beş gün boyunca devam edecek uygulamada yapılacak kontroller şunlar: kanda glikoz, böbrek kontrol, hepatitler, karaciğer kontrol, klaratöz, kanda yağ oranı, TSH, Brusella, hemogram, 40 yaş üstü erkekler için prostat, herkes için diş ve ağız sağlığı bakımı.

Diş muayenesi yaptıran vatandaşlara diş fırçası, diş macunu ile ağız ve diş sağlığı konusunda bilgilendirici içeriğe sahip kitapçık hediye edildi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası