Ege Postası
Geri

Evlilik teklifi gökyüzünden geldi

İZMİR'de, özel bir reklam şirketi ile anlaşan Okan Okay, sevgilisi Merve Kayabaşı'na süpriz evlilik teklifinde bulundu. Uydu bağlantılı, uzaktan kumandalı, 8 pervaneli 'octocopter' adı verilen mini hava aracının 150 metre yükseklikten süzülerek Saat Kulesi'nin önüne getirdiği bir gül ve tek taş yüzük kutusunu görüp şaşkına dönen Kayabaşı, sevgilisine 'Evet' dedi.
Evlilik teklifi gökyüzünden geldi
Haberler / İzmir
30 Ocak 2013 Çarşamba 13:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Celal Bayer Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu 24 yaşındaki Okan Okay, 5 yıldır arkadaşlık yaptığı Uludağ Üniversitesi Ekonometri Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi 24 yaşındaki Merve Kayabaşı'na süpriz bir evlilik teklifinde bulunmak istedi. Aklına gelen ilginç fikri uygulamaya geçirmek için hazırlıklara başlayan Okay, ilk olarak havadan video ve fotoğraf çekimi yapan özel bir reklam şirketi ile anlaştı.

SAAT KULESİ ÖNÜNDE RANDEVU VERDİ

Hazırlıkların tamamlanmasının ardından Okay, dün akşam saatlerinde Merve Kayabaşı'nı telefonla aradı. Okay, sevgilisine sürpriz yapacağını söyleyerek Konak Meydanı Tarihi Saat Kulesi önünde randevu verdi. Herşeyden habersiz buluşma noktasına gelen Kayabaşı, karşılaştığı süpriz evlenme teklifi karşısında şoke oldu. Okay'ın iki arkadaşı ellerinde, 'Meleğim Seni Seviyorum. Benimle Evlenir misin' yazılı pankartla ile çiftin karşısına geçti. Bu sırada uydu bağlantılı GPS sistemi ile uzaktan kumanda edilen 8 pervaneli 'Octocopter' adlı mini hava aracı, 150 metre yükseklikten bir gül ve tek taş yüzük kutusu ile çifte doğru süzülmeye başladı. Yaşadığı sevinç ile Kayabaşı, erkek arkadaşının boynuna sarıldı. Kayabaşı, sevgilisinin romantik evlenme teklifine düşünmeden 'evet' cevabını verdi.

Teklif anı, gül ve yüzüğü getiren hava aracındaki kamera ile saniye saniye kaydedildi. Çift 2 Şubat'ta nişanlanacaklarını açıkladı. 'Octocopter' adlı hava aracının, şirket tarafından genellikle dizi ve film çekimlerinde kullanıldığı belirtildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası